BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


100. jubileumi podcast közönségtalálkozó

A mai napon sikerült lefixálni a helyszínt! Kis változás, hogy nem a Fanyűvőben lesz, hanem az Aréna Corner Cseh sörözőben, ahol tárt karokkal fogadnak bennünket, és nem néz ki senki minket azért, mert gőzölünk. 🙂

Az árak teljesen normálisak (csapolt Kozel sör korsó: 390 Ft, pohár: 240 Ft, húsleves:590 Ft, cigánypecsenye 2.200 Ft pl.)

ÉTLAP ITALLAP

Térkép

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

Busz: 53, 150, 153, 153A, 154, 212, 252, 918

Metró: M4 (Móricz Zsigmond körtér)

Villamos: 19, 47, 48, 49

Gépjárművel

Közvetlenül a környéken parkolás az utcán, hétvégén ingyenes.

Sok aprósággal készülünk, nem szeretnénk mindent előre kikotyogni. Érdemes lesz nyomni az OTT LESZEK-re, és valóban eljönni! 😉

Facebook esemény visszajelzés

Aréna Corner Cseh söröző honlapja

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ártalomcsökkentés

Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedi az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?