BREAKING NEWS
ios app

Legyél a patrónusunk!

Hosszas ötletelés, gondolkozás, átbeszélt óra után arra a döntésre jutottunk, hogy első körben a podcast csatornánkat átalakítjuk, lehetőséget adva Neked/Nektek ahhoz, hogy anyagilag is támogatni tudjatok bennünket. Ehhez a patreon támogatói rendszerét szemeltük ki. Rengeteg podcaster, youtuber, művész használja, és úgy gondoljuk, hogy az elmúlt majdnem 100 adással a hátunk mögött mi is belevághatunk.

Apropója is van a dolognak, hisz az utóbbi hetekben sajnos nem volt a helyzet magaslatán a Skype sem, illetve többször szenvedtünk technikai problémákkal. Emellett a hétről hétre belefektetett munkát is meg tudjátok így köszönni.

Fontos kiemelni: soha nem volt, és nem is lesz fizetős a podcast! Ez nem kötelező, tehát ha adsz, azt megköszönjük, ha nem támogatsz, akkor sem történik semmi, csináljuk tovább a dolgunkat.

Nyilván sokkal könnyebb, ha nem kell, hogy főjön a fejünk, mert (számunkra az eddig is fizetős) szolgáltatások kompenzációjaként a támogatói adományokból tudjuk egy részét (vagy az egészet) fedezni. Emellett a fejlődésünkhöz is nagyban hozzásegíthet ez, legyen az akár egy új mikrofon, egy új állvány, kábel, szoftver, vagy bármi más, ami idő közben tönkremehet.

Amivel kicsi pluszt próbálunk belevinni, egyfajta prémium szolgáltatásként: azon Patreonok, akik rendszeresen 2$ adománnyal támogatnak bennünket, ők már az adás előtti napon megkapják a weboldalon a Show Notes-t, így előbb értesülnek a soron következő adás témáiról, 5$ adomány felett pedig minimum 1 nappal a publikálás előtt meg tudjátok hallgatni a legújabb epizódokat!

Természetesen több összeg közül lehet választani (akár egyéni összeget is lehet adományozni), ezek megtalálhatóak a lenti gombra kattintva. Mindegyiknél szerettünk volna valami pluszt adni azoknak, akik hozzájárulásukat fejezik ki támogatásukkal.

 1$2$5$10$25$
Köszönjük szépen, hogy támogatod a podcast csatornánkat, és ezzel is segíted a munkánkat!
Már az adás előtt átfuthatod az adásmenetet, így fel tudsz készülni miről lesz szó a podcastben.
Feltüntetjük a neved az aktuális Show Notes-ban, mint támogató, illetve az adást is előbb hallgathatod meg.
Értékelve támogatásod meginvitálunk egy 1/2 órás Skype beszélgetésre, ahol szívesen válaszolunk a felmerült kérdéseidre.
Értékelve támogatásod meginvitálunk egy 1 órás Skype beszélgetésre, ahol szívesen válaszolunk a felmerült kérdéseidre.
Párásító podcast – Patreon
Fontos: a támogatás folyamatos, tehát amíg le nem mondja a patrónus, addig az általa felajánlott összeg rendszeresen levonásra kerül a számlájáról havonta.
charliesangels_post

Patreon letöltése telefonra

itunes-logo_web
googleplay_web

Ez is érdekelhet

Podcast alkalmazások a fedélzeten!

Mint azt már többször is leírtuk, sikeresen publikálásra került mind az Android, mint az iOS …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?