BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Kylin

Ici-pici teleszkopikus, talpkapcsolós marokmod. Ezzel a pár szóval szinte mindent el is mondtam a készülékről, de nézzük meg azért mi az amit érdemes róla tudni.

A készülék 5 darabból áll, ezeket a menetes elemeket tudjuk egymásba tekerni attól függően, hogy milyen méretű akksit helyezünk bele ( minden esetben felhasználjuk az összes elemet, de kisebb akkunál jobban összetekerjük ). Ami első pillanatban meglepett engem, hogy összeszerelt állapotában, 18650-es cellával is olyan kompakt mérettel rendelkezett, hogy szinte eltűnt a tenyeremben.

Technikai jellemzői:

  • Polírozott rozsdamentes acél test
  • 18500 és 18650 akkumulátorokkal használható ( 18500-as akku esetében kick is befér a csőbe )
  • 510 csatlakozó
  • Minőségi 18650-es cellával mindössze kb. 5-6% feszültségesés terhelés alatt.
  • Méretei: 18650-es akkuval 22*84mm, 18500-as cellával 22*70mm
  • Súlya: 67g ( akkumulátor nélkül )

Az 510 csatlakozó középérintkezőjének magassága sajnos nem állítható. A kazánunkat rátekerve a másik gond akkor jöhet elő, ha olyan tankunk van, aminek a palástja felfekszik a készülék felső palástjára, ekkor a levegőellátással gond lehet. Megjegyzem nekem 1 ilyen tankom van ( U tank ), de a többivel prímán működött. A középső részén található 2 darab gázelvezető furat. Az alsó talpkapcsolón lévő zsebzár fordított menettel rendelkezik, nekem ez a megoldás jobban tetszik, mint a sima menetes.

Fontos! A talpkapcsoló rugója egy méretesebb tanknak már nem biztos, hogy ellen tud állni. Ha elfelejtjük a zsebzárat, könnyen bekapcsolhat a készülék rátekert készségünk súlyától!

Megmértem többször is, az 5-6% veszteséget még így is tartani tudja, hogy nincsen benne méretes réz kapcsoló, és a csatlakozója sem réz, ahogy láttam. A kapcsolóval egyébként semmi egyéb probléma nincs. Könnyen jár, bárhol nyomtam simán izzított, akár a szélén nyomtam, akár középen.

PRO

  • rendkívül kompakt méret
  • kick használatának lehetősége 18500-as akksival
  • fordított menetes zsebzár

KONTRA

  • laza menetek
  • középérintkező nem állítható

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

TETSZETT

Kicsi a bors, de erős. Tetszetős darab.

User Rating: Be the first one !
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ruby’s Originals – Vera

A Ruby’s Originals liquidek forgalmazója volt olyan kedves, hogy küldött nekünk egy teljes e-liquid portfóliót. …

Egy megjegyzés

  1. A kis készülék működik 18350-es cella + kick-kel is, próbáld ki (nekem nincs kick-em a kipróbáláshoz). A készülék minimális mérete talán 68-70 mm. Figyelni kell a talpkapcsoló belső csavarjára, hajlamos kicsavarodni.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?