BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Nyereményjáték – HAMAROSAN!

Remélem emlékeztek rá ( aki nem, IDE KATTINTVA pótolhatja eme hiányosságot ), hogy QZI mester komplett MOD családjával indult útjára ennek a honlapnak a története. Jómagam nagyon megszerettem a készülékeket, illetve QZI-ban is egy roppant korrekt mestert ismerhettem meg. A napokban beszélgettem vele, a következő teszt kapcsán, amikor a QZI Next-et, illetve a hozzá mindenben passzoló kiegészítőket tudom közelebbről megismerni, ekkor került szóba, hogy mi legyen az előző készülékekkel, amiket tesztelésre kaptam.

Szó szerint nem tudom sajnos idézni, de a lényeg körülbelül így szólt:

Az lenne a legjobb, ha felajánlanád nyereményként, valami jótékony célra kellene elsütni!

Ez rögtön megmozgatta a fantáziám, hiszen ez a pakk jelen pillanatban a következőket tartalmazza:

  • QZI MODS Megatron 18650
  • QZI MODS   18500 rozsdamentes acél cső
  • QZI MODS  18350 rozsdamentes acél cső
  • QZI Megatron Genesis
  • QZI 510 Genesis
  • QZI MODS RBA

qzi

Piaci értéke ~85.000.- JMF, azaz Jó Magyar Forint a komplett készletnek!

Ami biztos, hogy lesz egy óriáspakk, és lesz egy vigaszdíj ( milyen már ez… ~20.000.- Forintos vigaszdíj! 😀 ). A pontos részletekkel hamarosan jelentkezni fogok, addig is érdemesnek tartom megjegyezni, hogy a nyereményt a Facebook oldalon jelenlévők között fogom kisorsolni, így aki nem szeretne kimaradni a jóból, az még időben csatlakozzon akár mondjuk ITT.

Nehogy jöjjenek az elkeseredett kommentek, hogy „de ez használt”! Amit a képen láttok, minden egyes darabot egyenként csomagolva, újonnan küldött meg QZI, és jómagam használtam csak és kizárólag, a teszt erejéig, azaz körülbelül 3-4 hétig.

Most pedig mehetnek a LIKE-ok, megosztások. A részletekkel hamarosan jelentkezem! 😉

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ártalomcsökkentés

Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedi az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?