Joyetech Delta

Az egyik előző videóban bemutattam az eVic Supreme-et, most ennek a készüléknek a tri-coil tankkazánjával, a Deltával ismerkedünk meg.

A doboz tartalma

 • Delta tankkazán
 • pót porlasztó

Külső

A készülék igazán az eVic Supreme-en mutat jól. Átmérőjében is passzol hozzá, a mérete is ugyanolyan impozáns, mint a mod készüléknek. Alsó fűtőszálas tankként üzemel, és rengeteg, mintegy 6ml liquid befogadására képes. A folyadék fogyását egyébként a 3 betekintőablakon jól nyomon tudjuk követni.

A tankkkazán 4 részből áll:

 • drip tip. Óriási. Mármint nem úgy értem, hogy nagy, hanem valóban ÓRIÁSI! A későbbiekben kitárgyalásra kerülő levegőmennyiséggel nincs nálam párhuzamban az a levegőlyuk átmérő, ami a közepén található, lehetne nagyobb is szerintem.
 • tartály. mint említettem 6ml űrmérettel rendelkezik. A felső részt nem tudjuk letekerni, így a tisztítása maximum folyóvízben, vagy áztatással oldható meg, de ez ízcserénél nem mindig elég.
 • C3 porlasztófej. 3 fűtőszállal rendelkezik ez az apró patron. Felújítását nem javaslom senkinek, cserélje újra. Tisztább, szárazabb, biztonságos érzés, ahogy a reklámban is mondták. 😉 A patron belső palástján egy vatelincsík szívja meg magát először liquiddel, ez fogja továbbítani az üvegszálas tekeréshez a folyadékot.
 • bázis elem. Nem szétszedhető, viszont egy levegőállító gyűrűvel rendelkezik. 3 hatalmas vzszintes bemarás gondoskodik róla, hogy akár tüdőre is tudjuk egyből szívni a slukkot. Analógos, „szűk” slukkokhoz beállítani viszont nehézkes, mivel a három apró lyuk eredője összeadódik. Teljesen elzárva is jött némi fals levegő, ez a videóban is látszott. Az alsó érintkező nem állítható, amit igazán fájlaltam annak ismeretében, hogy a Supreme sem állítható, és nem ült rá teljesen a kazán a készülékre…
Aki nem rendelkezik megfelelő MOD készülékkel a Delta alá, annak hamar csalódás lehet az ismerkedés vége. A 3 fűtőszál meghajtásához bizony szükség lesz a teljesítményre. Én a tőle elvárt gőzt valahol 18W felett kezdtem el megkapni, de 22W környékén volt számomra az igazi.

Tehát aki nem rendelkezik legalább egy 20W-ig állítható készülékkel, véleményem szerint nem biztos, hogy ez a legjobb választás számára! Egyébként ha megfelelő teljesítménnyel hajtjuk, és a liquid erősséget is jól választjuk meg, hatalmas gőzöket tudunk eregetni vele. Ízben nálam kicsit gyengébb volt, de lehet, hogy csak a 12mg-os liquid miatt éreztem így, és elnyomta a TH az ízeket.

Mindent egybevetve HA lehetne állítani a középérintkezőt, HA szét lehetne szedni a palástot, HA a levegőállítás lehetne finomabb, Ha az ára nem ennyi lenne, akkor én is talán beruháznék egy ilyenre.

Merthogy az ára nem kevés, majdnem 14.000 forint. Szettben, az eVic Supreme-el valamivel kedvezőbb, így aki gondolkozik a vételen, mindenképp nézze meg a készlet árát is.

PRO

 • tri coil, hatalmas gőzképzés ( megfelelő teljesítményen )
 • egyszerű karbantartás
KONTRA

 • a palást nem szedhető szét, tisztítása nehézkes
 • levegőállítás lehetne finomabb is az alsó tartományokban
 • indokolatlanul nagy drip
 • nem állítható az 510 érintkező

 

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Íz
Gőz
TH
Ár/érték arány

Megfelelő teljesítményen hajtva nagy gőzöket ad

User Rating: 4.61 ( 9 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Pelso V2

Anno nagy sikernek örvendett hazai körökben QZI mester Pelso kazánja. Ennek továbbgondolt változata járt most …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?