BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Elektromos cigaretta középhaladóknak – Az e-cigi útvesztői

Ebben a videóban azokra a kérésekre reagáltam, amik jogosan firtatták a középkategóriás eszközök mellőzését. Való igaz, a kezdőkre jóval több energiát szántunk, hisz nekik van a legnehezebb dolguk. Talán ez az útmutató (ami sajnos nem teljes, hiszen a piac ennél sokkal szélesebb), amiben a legnépszerűbb porlasztók és akkuk megemlítésre kerülnek, segít majd egy kicsit abban, mégis mire és hogyan lépjünk tovább.

Ami lényeges: különbséget kell tenni a sokkal több liquidet és sok levegőt igénylő felhőköpködő porlasztók és a szűkebb levegőzésű, inkább a dohányzást imitáló patronok között. Gyakori tévhit pl., hogy a tüdőre szívós tankkal lemehetsz 6 mg-ra és kevesebb nikotin is elég lesz. Túrót. VAGY töményebből szívsz keveset, vagy hígabból jó sokat – ezek a tankok napi 10-30 ml között gond nélkül el tudnak fogyasztani, a nagy gőz jön ám valahonnan…

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Persecuted – Trailer (4K)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?