Kereskedők figyelem!

Tesztekhez keresünk felajánlásokat/felajánlókat!

Amennyiben szeretnéd, hogy videót készítsünk készülékedről, kazánodról, liquidedről, és elfogadod, hogy az értékelést nem tudod befolyásolni (ergo elég tökös vagy ahhoz, hogy bevállald, ha nem tetszik nekünk a terméked), keress meg bennünket ide kattintva.

KAPCSOLAT

Amennyiben a készüléket/liquidet/bármi mást felajánlod (nem tartasz rá igényt a teszt végén), úgy azt természetesen egy későbbi adásban kisorsoljuk, ahogy eddig minden esetben tettük (plusz reklámérték ugyeugye? 😉 ). Annyit ajánlunk fel ezért pluszban, hogy az értékelő résznél megjelenítünk egy MEGVÁSÁROLOM/MEGVESZEM gombot, mely az általad adott linkre mutatva egyből a webáruházadhoz tudja vinni az olvasókat (ahogy lent is láthatod).

 

 

megveszem

 

Kalandra (és tesztre) fel, várjuk a felajánlásokat (a válogatás jogát fenntartjuk)!

Olvasók figyelmébe: nyaggassátok kedvenc kereskedőiteket, mutassátok meg nekik ezt a bejegyzést, mert ha nincs kérés, nincs nyomás, ők sem érzik úgy, hogy szükség van erre!

 

Ha nem érkezik egy sem, az azt jelenti nyilván, hogy mindenkinek nagyon szalad a szekér, és/vagy félnek attól, hogy megállja a tesztben is a helyét a termék. 😀

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

E-liquid használati szokások

Vészesen közeleg a határidő, vele együtt pedig az elektromos cigaretta folyadékok szabályozásának ideje.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?