Adj vért, Borisznak szüksége van rá!

NAGYON FONTOS! HA TUDTOK, SEGÍTSETEK!

A segítségeteket szeretném kérni. Egy vapertásunk bajban van, az idióta és legviccesebb ecigis videók készítője, Somogyi István, alias BORISZ DÖ RASSÖN GŐZLER, lekvidteszter barátomnak sürgősen vérre van szüksége a mielőbbi gyógyulás miatt.

A vércsoport ami kell :

B NEGATÍV ÉS 0 NEGATÍV

Bízom benne, hogy a vaperek lassan legendás összetartása most is működni fog. Aki tudja ossza meg másokkal is. István feleségével folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, Borisz sajnos még mindig az intenzív osztályon fekszik!

A véradáshoz szükséges adatok:

Név : Somogyi István János

szül.hely : Budapest

születési idő: 1981.06.24.

anyja neve : Borka Mária

TAJ száma :037-896-942

Vérellátó központok:

1113 Budapest, Karolina u. 19-21.

Véradási időpont: 7-19 óráig

Vagy

1076 Budapest, Péterfy Sándor utca 14.

Telefon: +36 1 461 4757

Véradási időpont:

Hétfő-Csütörtök: 8-15 óráig

Péntek: 8.00-13.00

 

*** UPDATE 2015.10.19. 17:30 ***

Most beszéltem Boriszszal. Jól van, csak baromira fáj a műtét helye. Holnap valószínű kiengedik az intenzívről, de kb. még 1 hétig benn kell maradnia. A bokájából vettek ki vénát, azzal pótolták le az eldurrant szakaszt. A 90 perces műtétből így lett a végére kb 6 óra. Lényeg a lényeg, jobban van, de a vérre még mindig szükség lehet, rengeteget veszített!

*** UPDATE 2015.10.19. 23:00 ***

Somogyi Krisztina

Sziasztok! Borisz felesége vagyok. Kis kiigazítást írnék. Nem hibázott senki a műtét során, mivel annak a májartériának nem ott lett volna a helye általános anatómia szerint, ahol a műszer eltalálta miközben az epét tárta fel. Mindent megtettek az artéria helyreállítása miatt, és a sok év tapasztalata meghozta a jó eredményt, sikerült az orvosnak és két kollégájának bravúros ügyességgel megoldani a máj épségét, kicserélni a szivárgó artériát és eltávolítani az epét. Apósom életét ez az orvos már párszor megmentette. Csak hálás lehetek, hogy az ő kezei között történt ez a szerencsétlen eset.

*** UPDATE 2015.10.20. 17:00

image

Hello, ma szabadultam intenzívről, lett egy 35centis vágás keresztbe a hasamon…nem úgy vagyok összerakva mint a többi ember, és voltak bennem plusz erek… Labambol kivették, hasamba betettek 😊 orvosomat nagyon megviselte… Nem fog egyhamar kiengedni, mert ilyenben még nem volt része. 3 érsebész dolgozott rajtam 6 és fél órán keresztül… Ezt továbbíthatod aki kérdez felőlem 😊

 

 

 

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

E-liquid használati szokások

Vészesen közeleg a határidő, vele együtt pedig az elektromos cigaretta folyadékok szabályozásának ideje.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?