A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Persecuted

Kis bevezetés, mielőtt nekiállnánk a rövidfilmnek: 2018 januárjában érkezett egy hírlevél Aarontól, amelyben bejelentette, hogy az idei Global Forum on Nicotine konferencia keretében útjára indul egy filmfesztivál is, melyre bárkitől szívesen várják a pélyamunkákat. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy remek alkalom volna számunkra, hogy a hazai áldatlan állapotokat, és a debreceni kutatást fókuszba hozzuk, és mutassuk meg nagyközönség előtt mi a helyzet a magyarországi e-cigaretta fronton.

Hál’ Isten a többiek is jól fogadták az ötletet, így elkezdhettem ötletelni mit, mikor, kivel, hogyan lehetne megvalósítani. A forgatókönyv megírásakor már körvonalazódott, hogy ez nem lehet egyszemélyes projekt. A feladat mennyisége, és az idő rövidsége miatt rengeteg segítségre volt szükségem, melyet ezúton is mindenkinek köszönök!

Érdekesség: Blackie-n és rajtam kívül mindenki az e-cigaretta érán kívülről érkezett, ki-ki a saját szakterületéről. Volt közöttünk hangmérnök, fotográfus, grafikus, mozigépész, és még sorolhatnám. Mindenki saját szabadidejét áldozta a feladatra, és teljesen ingyen segítettek a megvalósításban.

Bár a felvételeken nem látszik sajnos, de Pifkó Krisztián (a.k.a. Mujo) is több helyszínen velünk volt, így a Parlamenti forgatáson is erősített bennünket, köszönöm!

Később készül belőle egy valamivel hosszabb rendezői változat, beégetett felirat nélkül, de úgy gondolom ez is tökéletesen élvezhető. 🙂

A tegnapi nap folyamán hivatalosan is elküldtem a pályamunkát Aaronéknak, tehát a nevezés megtörtént. Mostantól csak várnunk kell, hogy beválogatják-e a következő körbe. Ha ez megtörténik, akkor meghívást kapunk a konferenciára 2 fővel, és rághatjuk a körmünket, hogy kit fognak díjazni.

Úgy gondolom az utóbbi 3.5-4 hótapra visszatekintve, hogy szinte teljesen mindegy a végkimenetel. Mi mindannyian megtettük ami tőlünk lehetséges volt. Időt, energiát nem kímélve készítettünk el egy olyan rövidfilmet, amivel kiállhatunk a nemzetközi porondra, és megmutathatjuk milyen is a hazai helyzet. Ez a lényeg!

Néhány érdekes számadat

  • Több, mint 2.000 levezetett km
  • 5 forgatási nap
  • Több, mint 500 fotó, és 140 perc videó nyersanyag
  • 600 GB projektfile
  • 773 snitt/slide
  • Összesen több, mint 70 óra renderelés
  • Több, mint 110 óra videovágás/utómunka

 

Szeretnék köszönetet mondani minden résztvevőnek, kiemelten

A szereplőknek
Prof. Dr. Galuska László
Szávay István
Keczeli “Keke” Zoltán
Gazdag Ferenc
Hartai Tamás
Szabó Kornél
Tömör Márk

A stábtagoknak
Bak Péter
Baksa Norbert
Kovács Zoltán
Nagy Zoltán Csaba
Balogh Dávid
Ficsor Ágnes
Orosz Dávid
Bernárius Nóra

 

Külön köszönet

Villanypára Egyesület
Debreceni Egyetem
Scanomed
G3Studio
3Z Studio
New Zound Studio
Magyarósi Csaba

 

Az örökös elégedetlenkedőknek pedig annyit üzennék: várom az ő pályamunkájuk linkjét, utána folytathatjuk a vitát, hogy mit lehetett volna jobban csinálni. 😉 Biztos, hogy lehetett volna másképp, viszont a mi elképzeléseinknek maradéktalanul, és tökéletesen megfelel.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ártalomcsökkentés

Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedi az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?

Hűséges Hallgatók Figyelem!

Ha a kedvenc podcastunkat hallgatod, márpedig igen (hisz itt vagy), és úgy érzed, hogy “Végre egy podcast, ahol azzal foglalkoznak a srácok, ami engem érdekel!”, akkor itt az idő, hogy csatlakozz a Patreon különítményünkhöz! Segíts nekünk fedezni az előfizetésekre és a mikrofonokra költött pénzt, hogy életben tartsuk a show-t! 🎙️☕

Ne aggódj: ha nem tudsz támogatni bennünket, a podcast továbbra is ingyenes marad, mint egy baráti ölelés! 💚 Viszont ha támogatsz minket, exkluzív tartalmakkal háláljuk meg, mint például az élő podcast felvétel, ahol bepillantást nyerhetsz a furcsa podcast-készítői rituáléinkba, vagy adások után kötetlen beszélgetés keretében folytathatjuk egymás között! 🤫
Szóval, ha úgy érzed, hogy a világ boldogabb hely lenne egy kis extra podcast-tartalommal, akkor csatlakozz a Patreon-hoz és légy része a küldetésnek! 🌟
Köszönjük, hogy velünk vagy, még akkor is, ha csak a fülhallgatódon keresztül hallgatsz bennünket, és néha elmosolyodsz az adást hallgatva!

Subscribe NOW and get our interactive tutorial!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste atus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

Thank you for sending!

We already sent you
link
to interactive tutorial

Please check your email!