BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Nem szállít Magyarországra a Gearbest!

Cikkünk folyamatosan frissül, amint új információt kapunk, azonnal közöljük! UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2018.11.13. 19:58

Mondhatnánk, hogy hatásvadász a cím, de sajnos nem így van. Hideg zuhanyként ért bennünket és a Gerabest kapcsolattartónkat is a hír, hogy november 1-től nem szállít elektromos cigaretta kategóriában lévő termékeket a Gearbest. Igen, kategória, tehát sem huzalt, sem szerelőkészletet, sem kerámiacsipeszt, sem semmit… Ne kérdezzétek mi köze van egy csipesznek az elektromos cigarettázáshoz, ennyi erővel az összes akkumulátort is tiltani lehetne…

A kialakult helyzettel kapcsolatban azon nyomban készítettünk egy Facebook Live-ot, melyet itt is meg tudtok tekinteni.

Tehát ha ilyennel találkozol a megrendelés bármely fázisában, nem a te készülékedben van a hiba…

Tények, melyekkel meg kell tanulnunk együtt élni

 • A Gearbest nem szállít semmit Magyarországra, ami a http://vapor.gearbest.com kategóriában található.
 • Nem lehet tudni, hogy végleges, vagy időszakos korlátozással állunk-e szemben.
 • Nem lehet tudni, hogy mi a pontos kiváltó ok, mi volt a trigger.

Amiket válaszként kaptunk a kérdésünkre a Gearbest kapcsolattartónktól

Ideiglenesen leállítottuk az elektromos cigaretták értékesítését Magyarországra.

Ahogy hallottam, vape termékek szállítása Magyarországra mind a 11.11 időszaki akcióban érintett, mind a karácsonyi időszakban is.

Mit lehet tenni?

 • Visszaszokni az analógra
 • Leszokni
 • Körbenézni a trafikokban
 • Keresni egy rokont/ismerőst, aki olyan helyen lakik, ahová még szállítanak
 • Külföldi útjaitok során bevásárolni az általatok kiszemelt vape shopban
 • Leporolni a régi linkeket:

A világ nem fog összedőlni, a Föld tovább forog. Annyi a változás, hogy egy kínai kereskedő kiesett ideiglenesen/állandóan az értékesítési láncból. Hogy a többiek követik-e a példáját, nem lehet tudni egyelőre.

Lehet agonizálni a miérteken, és, hogy miért nem indokolja meg a Gearbest szemtől szemben, egyenesen, de érdemes szem előtt tartani, hogy egy kereskedő nem jó kedvében hoz meg egy ilyen döntést, hisz ezzel piacot és bevételt veszít. Mindamellett a vásárlónak nem Isten adta joga, és a kereskedőnek nem kötelessége őt kiszolgálni áruval. Nem tudjuk 100% bizonyossággal kijelenteni, hogy a hazai törvényalkotás/szabályozás érte utol saját magát, és kezdni el a végfelhasználókat vegzálni, vagy teljesen másról van szó a háttérben, de amint hasznos infóval tudunk szolgálni, jelentkezünk!

UPDATE #1

Olvasónk szerint Belgium, Spanyolország, Olaszország és Szlovákia is érintett. Mi kipróbáltuk egy olasz címmel, és valóban.

italy_gb

UPDATE #2

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ártalomcsökkentés

Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedi az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

Egy megjegyzés

 1. Üdv!

  A 3FVAPE oldalon lévő kínai vonatos vagy a holland posta szállítás a jobb? Most találtam egész jó akciót, ezért szeretnék onnan rendelni. Csak hát az a 40-70 vagy 45-90 munkanapos szállítás elég durvának tűnik. Van valami tapasztalatotok?

  Köszi!
  Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?