BREAKING NEWS
ios app

Értékelési szempontok

Ebben a videóban röviden szeretném elmondani hogyan és milyen módon szeretném értékelni a termékeket.

Az értékelés szempontjai:

  • Használhatóság
  • Kidolgozás
  • Ár/érték arány
Első, és legfontosabb a használhatóság. Szeretek szerelni, javítani, de elsődleges szempontként nálam az eszköz, kazán, patron, mod gondozásmentessége a szempont, hiszen ha minden nap azzal kell küzdeni, hogy egy kazán ne szörcsögjön, vagy égessen, az levon az élvezeti értékéből, használhatóságából, megbízhatóságából, és végtére is nem non stop javítgatni akarunk (vagyis nem mindegyikünk), hanem élvezni a kedvenc aromáinkat.
Második szempontként a kidolgozás az, ami engem befolyásol. Ha valami igénytelenül van kidolgozva, sorjás, nyekereg ki-betekerés közben, vagy olyan hangot ad ki használat közben, mint egy lyukas biciklibelső, megint csak elvesz az élvezeti értékéből, nem mellesleg akár sérülést is okozhat rajtunk, vagy a hozzá csatlakoztatott másik eszközünkhöz.
Harmadrészt meghatározó tényező vásárláskor az ár. Jobban mondva az ár-érték arány. Lehet nagyon drága egy kazán, ha az előző felsorolásokban nem lehet hibát találni, akkor az ember úgy érzi jobban dolgozik, mint egy másik készülék, ami lehet, hogy íz-gőz-TH tekintetben ugyanazt hozza, csak el kell tölteni 4-5 naponta fél órát vele, vagy éppen nem esik jól hozzányúlni az anyaghasználat miatt.

Sok tényező játszik közre épp ezért a vásárlásnál, ebben próbálok saját szempontjaim szerint segíteni. A felállított pontrendszerben egyenként értékelve a részeredményeket az általam adott pontokból a rendszer átlagot állít fel. Ezzel természetesen nem kell egyetérteni, hisz nem mindenki ugyanazt keresi, vagy ugyanaz az ízlése. Ezért mindenki előtt nyitva a lehetőség, hogy egy gyors regisztráció után az oldalon ő is leadja adott eszközre a voksát, és sok lúd disznót győz alapon ti is pontozhassátok a saját véleményetek szerint az eszközöket. A kettőből véleményem szerint jól belőhető, hogy milyen az eszközről a közösség véleménye.

A vélemény a legfontosabb. Kulturált keretek között bármit meg lehet beszélni a többiekkel, hisz erről szól az egész.

Ezúton is szeretnélek megkérni benneteket: ha olyan készüléketek van, amit szívesen megosztanátok egy teszt erejéig, vegyétek fel velem a kapcsolatot IDE KATTINTVA, hogy bővüljenek az oldalon lévő vélemények. Iratkozzatok fel a YouTube, illetve Twitter csatornára a weboldal jobb felső sarkában lévő linkek segítségével.

Köszönöm a figyelmeteket, sziasztok!

Szerző: Charlie

Aktív vaper, a MOD-ok, tankkazánok és hatalmas gőzök szerelmese. Aktívan készíti 2 másik harcostársával a Párásító podcast című rádiónovellát. Szabadidejében (amiből nem sok van) erős autókat bámul, videókat vág, és végeláthatatlan kütyübuzériáját próbálja kielégíteni.

Ez is érdekelhet

Gearbest nyereményjáték!

Elindítjuk a Gearbest-el közösen a következő nyereményjátékot: MINDEN felhasználó, aki az Augusztus 29. – Szeptember …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?