Elindul az, aminek el kell indulnia

Ez a nap is elérkezett. Sok átgondolkozott éjszaka után arra az elhatározásra jutottam, hogy elindítok egy olyan oldalt, ahol egy helyen, koncentrálva meg lehet találni az elektromos cigarettával kapcsolatos, általam készített tartalmakat.

Rengeteg hasznos videó volt nekem is a segítségemre abban, hogy elmélyedjek az e-cigi világában, de örök elégedetlenkedőként itt is azt gondoltam lehet ezt jobban, lehet ezt máshogy is. Nem kívánom elvitatni azon emberek érdemét, akik munkaórát nem kímélve azért dolgoztak/dolgoznak, hogy másoknak segítséget nyújtsanak. Ehhez szeretnék én is hozzájárulni a magam szerény módján.

Te, aki először jársz erre: kérlek ne azt lásd, hogy semminincs az oldalon, hisz tartalommal csak úgy lehet megtölteni, ha van téma is. Reményeim szerint folyamatosan tudok majd az új termékekről ismertetőt készíteni mind írásban, mind videó formájában. És ezzel el is érkeztünk a lényeghez.

Máshogy szeretnék hozzáállni a dolgokhoz, mint azt eddig mások tették. Kicsit populárisabban, közérthetőbben megfogalmazva, hogy azok számára is érthető, élvezhető legyen, aki még csak most ismerkedik a vaper világgal. Ezt elősegítendő minden értékelés jól követhető pontozás mentén fog megtörténni, melyet dokumentáltan és visszakereshetően itt az oldalon is meg fogtok találni írásos formában, hisz nem minden körülmények között van lehetőség egy 20-30 perces videó megnézésére ( mondjuk a munkahelyen ). És hogy ne csak az én véleményem látszódjon, az értékelés része regisztrált felhasználóknak is hozzáférhető lesz, így ha valaki másképp vélekedik az általam leírt dolgokról, azt megteheti mind írásban, mind pontozás formájában, így egy aktív közösség esetében sokkal pontosabb képet lehet alkotni, mint ha csak én mondanám el a véleményem.

Ezen poszton keresztül szeretnék Hozzád is szólni kedves olvasó. Amennyiben olyan eszközzel rendelkezel, mely szerinted valamiben jobb, mint a társai, vagy csak egyszerűen szeretnéd, hogy készüljön róla egy ismertető, ne fogd vissza magad, és jelentkezz! Ezzel bővíted a tartalmat nálam, illetve segítesz társaidnak is a választásban.

Boltok jelentkezését is várom természetesen, szívesen állok a rendelkezésükre egy-egy ismertető elkészítésével.

 

Remélem idővel rengeteg hasznos infó forrása lehet ez az oldal, és mindenki megelégedéssel fogja használni!

Kapcsolat
patreon_below_ad

Szerző: Charlie

Aktív vaper, a MOD-ok, tankkazánok és hatalmas gőzök szerelmese. Aktívan készíti 2 másik harcostársával a Párásító podcast című rádiónovellát. Szabadidejében (amiből nem sok van) erős autókat bámul, videókat vág, és végeláthatatlan kütyübuzériáját próbálja kielégíteni.

Ez is érdekelhet

E-liquid használati szokások

Vészesen közeleg a határidő, vele együtt pedig az elektromos cigaretta folyadékok szabályozásának ideje.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?