BREAKING NEWS
ios app

Felújítható kazánok dióhéjban

Most, hogy már kicsit jobban megismerkedünk a gőzler élet alapjaival, rátérünk egy olyan témára, ami szerintem nagyon sokatokat érdekelni fog, hiszen nap mint nap olvasom mindenféle fórumokon, hogy ki milyen felújítható kazánokkal szemez. Amióta a kínai gyártók elkezdtek a legnépszerűbb nyugati kazánok másolására fókuszálni egyre  több helyen elérhetők emészthető áron a termékeik. Ez bizonyos szempontból jó, több más szempontból nem.
Örülünk, mert az is belekóstolhat a komolyabb kazánok adta élménybe, aki egyébként nem nagyon engedhetne meg magának egy 30-40-50 ezer forintos készséget. Az üröm az örömben azonban az, hogy ezek a másolatok nem mindig sikerülnek résmentesen, gyakori a félrefúrt, sorjás menetű, gépolajtól bűzlő, sípolva levegőző példány. Ez mellé párosul az, hogy a dömpingáron beszerezhető másolatok nagyon sok esetben olyan gazdához kerülnek, akinek nagyon halvány sejtése van csak arról, mihez fog vele kezdeni. Ezt megelőzendő szeretnénk egy kis áttekintést adni, illetve rávilágítani arra, hogy mitől és hogyan is működnek ezek az RBA, azaz (ReBuildable Atomizer) kazánok.

A bejegyzés további tartalmához jelentkezz be!

Szerző: blackiex

Az atya, az Erő sötét oldalának őrzője. Mellékállásban megélhetési gőzler, modder, wanker és provokátor. Saját létfenntartó áramkörein és a Halálcsillagot barkácsolva kitanulta az elektronikát és igyekszik minden padawant jól kitanítani.

Ez is érdekelhet

Mod akkumulátorok

Ahogy Matyi már mesélte korábban, a lítium-ion akkumulátorra esett a választás, amikor az e-cigaretta ötlete …

4 hozzászólás

  1. Nincs jogosultságod a hozzáaszólások megtekintéséhez!

  2. Nincs jogosultságod a hozzáaszólások megtekintéséhez!

  3. Nincs jogosultságod a hozzáaszólások megtekintéséhez!

  4. Nincs jogosultságod a hozzáaszólások megtekintéséhez!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?