Nyereményjáték indul! 85.000 Ft összdíjazás!!!

Pár nappal ezelőtt már beharangoztam, most útjára is indítom a játékot! Aki esetleg nem olvasta az előző bejegyzést, kis ismertető olvasható lentebb, illetve a videóban is vannak infók. Aki a legelső bejegyzésektől figyelemmel kíséri az oldalt, láthatta, hogy QZI mester komplett MOD családjával indult útjára ennek a honlapnak a története. Jómagam nagyon megszerettem a készülékeket, illetve QZI-ban is egy roppant korrekt mestert ismerhettem meg. A csomag a következő elemeket tartalmazza.

  • QZI MODS Megatron 18650
  • QZI MODS   18500 rozsdamentes acél cső
  • QZI MODS  18350 rozsdamentes acél cső
  • QZI Megatron Genesis
  • QZI 510 Genesis
  • QZI MODS RBA

qzi

Piaci értéke ~85.000.- JMF, azaz Jó Magyar Forint a komplett készletnek!

És amivel az előző bejegyzés óta pontosítok: Lesz egy 1. és egy 2. díj.

1. díj

QZI 18350 cső

QZI 18650 cső

QZI Megatron RBA kazán

QZI megatron genesis kazán

2. díj

QZI 18500 cső 510 csatlakozóval

QZI 510 genesis kazán

A nyereményt a Facebook oldalon jelenlévők között fogom kisorsolni, így aki nem szeretne kimaradni a jóból, az még időben csatlakozzon akár mondjuk ITT. A játék időtartama: január 17 – január 25.
qzi
A teljes nyeremény ( 1. és 2. díj összesen )

 

Nehogy jöjjenek az elkeseredett kommentek, hogy „de ez használt”! Amit a képen láttok, minden egyes darabot egyenként csomagolva, újonnan küldött meg QZI, és jómagam használtam csak és kizárólag, a teszt erejéig, azaz körülbelül 3-4 hétig.

A játékról is essék pár szó: sokat gondolkoztunk az egyesülettel, hogyan és miként kéne lebonyolítani az egészet. Arra az elhatározásra jutottunk, hogy több lépcsőben, kincskeresés jelleggel csináljuk, mint Nicolas Cage A nemzet aranya c. filmben. 🙂

Első állomás: Irány a YouTube! Nézzétek meg az új QZI Next videót IDE KATTINTVA, vagy az oldalon, lentebb beágyazva és keressetek betűket, szám szerint 8-at! A betűk a videó teljes hosszában vannak szétszórva, véletlen sorrendben. Ha megtaláltad az összeset, kombináld őket a helyes sorrendbe, és a böngésződ címsorában írd be a http://vaper.hu/ mögé (pl.: ha az a szó lenne elrejtve a videóban, hogy almafa, akkor ezt írnád a címsorba: http://vaper.hu/almafa)! Ha a megfejtésed helyes, egy létező oldalra fogsz eljutni, ahol a játék következő feladványát találod.

További instrukciók a kincskeresés következő állomásán! Mindenkinek jó játékot, sok szerencsét kívánok magam, és a Villanypára Egyesület részéről!

FIGYELEM! A videó megtekintése ASZTALI böngészőn javasolt, másképp a szükséges instrukciók nem fognal látszani mobiltelefonon, vagy tableten! Probléma esetén ennél a bejegyzésnél írj hozzászólást!
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

E-liquid használati szokások

Vészesen közeleg a határidő, vele együtt pedig az elektromos cigaretta folyadékok szabályozásának ideje.

Egy megjegyzés

  1. Akárhogy nézem, az almafa sehogy se 8 betû! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?