BREAKING NEWS

Kayfun 2.1 mini klón

Aki nem használt még ilyen kazánt, de már hallott róla, tudhatja, hogy egy nagyon jól kitalált elv alapján működik a készség. Ennél a klónnál megkapjuk ugyanezt az egyszerűséget, csak vékonyabb, és hosszabb méretben.

Technikai paraméterek

 • 14*61mm ( menet és drip tip nélkül )
 • 38g

Tartozékok

 • Kayfun 2.1 klón full fém palásttal
 • Kiegészítő polikarbonát palást
 • Hosszított kémény
 • eGO menettakaró
 • Pót o gyűrűk
 • Csavarhúzó
 • Üvegszál
 • Ellenállás huzal
 • Töltőcsőrös flaska (gyerekzárral)
 • Leírás

Nagyon rendben lévő a klón csomagolása. Annyira, hogy fel kellett hívnom a vape42 áruházat, hogy ez biztos klón-e? Nos az, de a jobbik fajtából. Nem spóroltak ki semmit a csomagból, aki annak a tartalmával szeretné beüzemelni, mindene adott lesz hozzá!

A leírás a zsugor PVC-s doboz hátuljában található, elsőre nem vettem észre, de hasznos lehet azoknak, akik még nem találkoztak ilyen rendszerrel. Minden konfiguráció szépen le van rajzolva, részletesen, mit, hogyan kell összeszerelni.

Beüzemelés

A beüzemelése, felépítése teljesen ugyanaz, mint egy normál méretű Kayfunnak, erről IDE KATTINTVA lehet olvasni.

Töltésnél fontos, hogy a levegőzőcső állítócsavarját tekerjük ki, hogy ne keletkezzen az eszközben túlnyomás, mert akkor egy idő után a bepumpált folyadék a levegőzőcsőnél fog távozni. Emellett természetesen fejjel lefelé töltsük! Lényeg, hogy szépen lassan töltsük fel, nem hirtelen, mert akkor megfolyik. Ha a felső záróelemnél szeretnénk tölteni, akkor annak letekerése után a kazánt megdöntve lassan csorgassuk be a palást falán a liquidet. Azért lassan, mert az alsó kazánpalást és tankpalást között oly kevés a hely, hogy idő kell neki, hogy le tudjon oda is szivárogni. Ha ezzel megvagyunk, óvatosan kapassuk rá a menetet, majd fejjel lefelé állítva, nyitott alsó levegőzőlyukkal szorítsuk rá a menetes záróelemet. Fontos a megfontoltság, ellenkező esetben könnyen megfolyathatjuk!

Gergőnek köszönhetően volt szerencsém összehasonlítani az eredeti 2.1 minivel. Azt kell, hogy mondjam, jó munkát végeztek a másolattal, az eredeti árának a töredékéért!

Az íz/gőzvisszaadásában egyáltalán nem szenvedett hátrányt az eredetihez képest, és a hosszított verzióval egy Taifun GT űrtartalmát kapjuk, ami azért igen szép, sokaknak egy teljes napra elég. Emellett pedig még filigrán is, így aki nem a 22-23mm átmérőjű tankkazánok barátja, annak ez tökéletes választás lehet. Emellett az eGO menettakaróval, és egy Vision Spinnerrel teljesen jó kombináció lehet napi használatban is.

PRO

 • klónhoz képest igényes kidolgozás, mindent megtalálunk a dobozban
 • hosszabb összeállításban kb. 5ml folyadék befogadására alkalmas
 • egyszerű beüzemelés, függetlenül attól, hogy üvegszálat, vattát, vagy cellucottont használunk
KONTRA

 • a SvoëMesto embléma ezen is rajta van
 • a mellékelt töltőcsőrös flaskából nehézkes a töltés

 

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Íz
Gőz
TH
Ár/érték arány

AJÁNLOTT

Nagyon jól összerakott klón, sok kiegészítővel

User Rating: 4.55 ( 1 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Pelso V2

Anno nagy sikernek örvendett hazai körökben QZI mester Pelso kazánja. Ennek továbbgondolt változata járt most …

5 hozzászólás

 1. Bevallom, nekem kicsit küzdelmesnek tűnt a bemutató.

  Nem vagyok gőzvadász, de a korábbi tesztjeidhez képest mintha kisebb lett volna a végtermék.

  Az is szemet szúrt, hogy sokat törölgetted a szádat, tehát mintha felesleges lé került volna töltés után a rendszerbe.

  Maga a kazán vélhetően jó, de úgy érzem, a bejelentett 1 ohmos spulnival a nép nagyobb hatásra számított a kisebb, integráltakhoz hasonlító puffok helyett.

  Beszéljük meg, ha nem így van.

  • Hali! A számat azért törlöm, mert 4-5 óra beszéd után vattát tudnék köpni… Ennyi a titok. 🙂 A felesleges lét észrevetted volna, révén kék volt a liquid. 😀

   Nehéz egyébként úgy fújni, hogy jól látsszon. Ez kb 5 méterre levő kamera, rámzoomolva.

 2. Tudom, hogy nagyon naivnak hat a kérdés, de meg tudnátok mondani esetleg, hogy milyen típusú drótot használjak hozzá, ha szeretnék egy ilyet? Elnézést a butaságomért, de kezdő vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?