BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Gearbest nyereményjáték!

Elindítjuk a Gearbest-el közösen a következő nyereményjátékot: MINDEN felhasználó, aki az Augusztus 29. – Szeptember 17. közötti időszakban az alábbi linkre kattintva vásárol, automatikusan részt vesz a sorsoláson. Minden elköltött 10$ után 1 virtuális szelvényt fog kapni, amiből a végső sorsolásnál ki fogunk húzni 2 darabot (10$ alatti vásárlásért 1 szelvényt kaptok, 10-20$ között 2 szelvényt, és így tovább).

Fődíj:

Original THINK VAPE Finder 75C Box Mod – BLACK

Második díj: Geekvape Zeus Dual RTA – SILVER

 

Fontos!

Csak akkor veszel részt a sorsoláson, ha az alábbi linkről indulva vásárolsz: http://bit.ly/gearbest_vapor

A játék végén összesítjük a szelvényeket, és mindenkinek a költésnek megfelelő számú szelvényt bedobjuk a kalapba. A sorsolás eredményét továbbítjuk a Gearbest kapcsolattartónak, aki a rendelési adatokkal megegyező címre fogja küldeni a nyereményt. Mi a játék semelyik szakaszában nem fogjuk tudni ki játszott, és ki nyert, révén csak és kizárólag rendelésszámokat fogunk látni, így a részrehajlás kizárt.

Még egyszer a lényeg: csak a lenti gombra kattintva, és arról a linkről továbbnavigálva elvégzett vásárlásokat fogjuk látni a rendszerben, egyéb vásárlások nem vesznek részt a sorsoláson (viszont bármit vásárolhattok, akár telefont, rollert, tabletet)! Aki nem a linket használja, az nem kerül be a rendszerbe, így mi sem fogjuk látni, erre utólagos orvoslási lehetőségünk sem nekünk, sem a Gearbestnek nincsen sajnos. A játékban csak és kizárólag a Gearbest által jóváírt (gy.k.: fizetett) státuszú rendelésazonosítók vesznek részt (tehát ha valaki megrendelést generál, de nem viszi végig a fizetést, az kiesik).

A játék időtartama alatt tetszőleges számú rendeléssel részt lehet venni a játékban, de kizárólag arról a linkről indulva, amit fentebb láthattok!

Gearbest nyereményjáték

 

UPDATE

A sorsolás 2018.09.18-án megtörtént, melyet lentebb megtekinthetsz. Gratulálunk a nyerteseknek!

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ártalomcsökkentés

Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedi az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?