BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Podcast alkalmazások a fedélzeten!

Mint azt már többször is leírtuk, sikeresen publikálásra került mind az Android, mint az iOS podcast alkalmazásunk, aminek mi roppantul örülünk, de mit sem ér az egész, ha Te/Ti nem használjátok, ezért pár szóban összefoglalnánk a lényegi tudnivalót róluk. Mindkét alkalmazásban közös, hogy azokat az új aggregátor oldalunk üzemeltetője a libsyn készítette, és frissíti a keretrendszerét. Ezzel kapcsolatban nincs értelme sajnos olyanokat kérnetek (vagy épp azért rosszabbra értékelni az áruházban, mert funkcióbeli hiányosságokat véltek felfedezni), hogy milyen menüpont kerüljön be, mit kéne máshová helyezni, hisz sok ezer alkalmazást másképp nem lehetne frissíteni. Mi a grafikai és tartalmi elemeket adtuk az applikációkhoz. Közös még bennük, hogy a Patreon oldal után itt lehet leggyorsabban hozzájutni a heti betevő adásokhoz. Igen, tudjuk, hogy például iOS alatt ott a gyári podcast alkalmazás, de mi már akkor sem szerettük, amikor még gondolat sem volt, hogy legyen saját alkalmazásunk.

Podcast alkalmazás letöltése Androidra

Podcast alkalmazás letöltése iOS-re

Hogy mi miért szeretjük az alkalmazásunkat? Elsősorban mert a miénk! 🙂 Viccet félretéve: Erős egységet alkot a libsyn rendszerével, és minden fontos funkciót tud, ami fontos lehet egy ilyen app esetében:

  • Le tudjátok tölteni az epizódokat,
  • vagy ha nem akarjátok letölteni, simán streamelhetitek is.
  • Megjelölhetitek a kedvenc részeket,
  • és nem mellesleg extra tartalmakat is tudunk nektek mellékelni (háttérkép, pdf, szöveges állomány például).
  • A podcastet hallgatva, majd a telefont elfordítva ún. car-mode-ban az egyszerű kezelhetőségé és a nagy gomboké a hangsúly, hogy könnyű legyen vezérelni vezetés közben is (csak óvatosan!),
  • és rendelkezik nappali, és éjszakai móddal.
  • Ha pedig mindenképp közlendőtök van felénk, egy kattintás, és máris a kapcsolat fül alatt csemegézhettek az elérhetőségeink közül!

Amivel kicsit másabb/több az iOS applikáció: értesítéseket (push üzeneteket) tudunk kiküldeni azoknak, akik engedélyezték ezt a funkciót! Nem kell spamre gondolni, mindössze ha fontos dolgot szeretnénk veletek minél hamarabb megosztani, azt itt tudjuk a leggyorsabban megtenni.

A teljesség igénye nélkül, hogy milyen üzenetekre lehet itt számítani:

  • Rendkívüli akciók, kedvezmények csak azoknak, akik az alkalmazást használják, és fogadják az üzeneteket (például: Fifika megtalálta a tuti málna összetevőket, az aroma x% kedvezménnyel most a tiéd lehet!)
  • Rendkívüli eseményekről értesítések
  • Podcast adásokkal összefüggő érdekességek, adáslinkek
Mindenkit arra szeretnénk ösztönözni, hogy használjátok mindkét platformon az általunk készíttetett appokat/szolgáltatást, hisz ha csak 20-30 ember használja, annak lényegesen nagyobb a fajlagos költsége egy főre levetítve, mintha 2-300-an használnátok! Kevés felhasználó esetén sajnos ezek lesznek azok a plusz szolgáltatások, amelyektől először kell, hogy búcsút intsünk, hisz kevés felhasználóért nincs értelme a folyamatos havi kiadásoknak.
Podcast alkalmazás letöltése Androidra

Podcast alkalmazás letöltése iOS-re

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ártalomcsökkentés

Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedi az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?