BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Az ÁNTSZ szerint káros az egészségre az e-cigi

Innen is szeretnék gratulálni a roppant megalapozott, csupa tényszerű adattal alátámasztott (a nikotin márpedig halálos!) nyilatkozathoz…

Az elektromos cigaretta egy olyan, viszonylag új termék a világpiacon, melynek valós egészséghatásáról egyelőre kevés információval rendelkezünk. Az eddig végzett vizsgálatok eredményei azonban rémisztőek. A kifújt párában egyes veszélyes anyagokból még annál is több van, mint a hagyományos cigaretta füstjében. A Pulmonológiai Intézet stratégiai igazgatóját, Dr. Horváth Ildikót kérdeztük a témáról.

 

2015.11.04-én Krisztián (a.k.a. Mujo) lesz a reggeli műsor vendége, és cáfolja meg az elhangzottakat!

UPDATE: Krisztián riportja Ide kattintva tekinthető meg.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ártalomcsökkentés

Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedi az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?