BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Országgyűlés, elektromos cigaretta szabályozás általános vita – TELJES VIDEÓ

Jelentős nap a mai! 2015.11.19-én a parlamentben először láttunk élő, egyenes adásban, az e-cigarettával kapcsolatosan felszólaló képviselőt a beszédje közben vape-elni!

szavay_vape

Innen is köszönjük Szávay István, a Jobbik képviselőjének felkészült, tárgyilagos beszédét, és jómagam a végén odaszúrt cselekedetet is!

 

Amint lehetőségünk adódik, a teljes anyagot feltesszük megtekinthető verzióban, melyben az Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár úr is válaszol, illetve viszontválaszban megszólal a Jobbik, és az MSZP 1-1 képviselője.

ali-g-respect-o

 

UPDATE

A teljes anyag is elérhető immár.

 

Az átirat is hamarosan felkerül ide, amint tudjuk, frissítjük a bejegyzést!

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ártalomcsökkentés

Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedi az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

2 hozzászólás

  1. Köszönet a Felszólalásért!!!!!Végre valaki mellénk áll!!!!Akik e-cigiznek és értik a témakört azok támogatják,akik nem e-cigiznek,nem tapasztaltak,nem értenek hozzá,csak a hülyeség továbbadásához amit innen-onnan hallottak,azok ellenzik!!!Szégyen,hogy Magyarországon ez megtörténhet!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?